Poké Taste

Poké Taste is een restaurant in Almere, gespecialiseerd in pokébowls en Aziatische gerechten. Voor het vastleggen van hun uitgebreide assortiment waren ze op zoek naar een fotograaf die hun gerechten op professionele wijze kon fotograferen.

Poké Taste

samenwerking

Voorafgaand aan dit project was het essentieel om eerst inzicht te krijgen in de uitstraling en stijl van het restaurant. Een belangrijk kenmerk is het neonlicht-logo op de gevel, wat ik als inspiratiebron heb gebruikt voor de fotografie.

Het project omvatte verschillende soorten beelden, waaronder sfeerfoto’s en productfoto’s voor het menu. Voor de sfeerfoto’s heb ik een layout ontworpen met het servies en bestek dat door de klant wordt gebruikt. De productfoto’s zijn zorgvuldig van bovenaf vastgelegd om de gerechten optimaal te presenteren.

Behind the scenes

Elk project vereist een unieke aanpak en specifieke apparatuur. Voor dit project heb ik ervoor gekozen om de foto’s te maken met continu licht. Hoewel flitslichten ook een optie waren, zijn deze vaak groter en minder praktisch in gebruik. Met continu licht kon ik bovendien direct zien hoe de belichting het beeld beïnvloedde. Het enige nadeel was dat ik de sluitertijd moest vertragen, wat het nemen van opeenvolgende foto’s minder snel maakte. Gelukkig was dit in dit geval geen probleem.

De gerechten werden op het moment van de fotoshoot vers bereid, zodat ze er op de foto precies zo uitzagen als ze aan de klant worden geserveerd. Wat de bezoeker ziet, is exact wat ze zullen ontvangen. Er is niets kunstmatig aan het eten aangepast om het visueel aantrekkelijker te maken.

Het resultaat

Bekijk hieronder een greep uit de foto’s die geschoten zijn.

Neem contact op

Heeft u interesse in één van mijn diensten? Neem dan contact op via het  formulier of bel direct naar 06 – 10 79 85 25.

Neem contact op

Heeft u interesse in één van mijn diensten? Neem dan contact op via het  formulier of bel direct naar 06 – 10 79 85 25.